Termeni si conditii

Vizitarea site-ul www.nutrislim.ro, folosirea lui sau comandarea produselor afisate pe site implica acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare de mai jos.

Despre noi
Site-ul www.nutrislim.ro este administrat de societatea Dietetica Med S.R.L., numita in continuare Dietetica Med, cu sediul în Bd. Regina Maria, nr. 1, sector 4, Bucuresti, România, înregistrata la Registrul Comertului Bucuresti cu numarul J40/53/2026, CUI 35375070.
Site-ul www.nutrislim.ro, nu îsi asuma nicio garantie, obligatie sau raspundere fata de utilizatorii finali sau fata de terti, cu exceptia obligatiilor prevazute de legislatia în vigoare. Dietetica Med pastreaza în totalitate si în mod unilateral dreptul de a adauga, sterge, modifica, folosi toate materialele, datele si informatiile continute la orice moment de site-ul www.nutrislim.ro, inclusiv cele adaugate de utilizatorii finali sau asociate comportamentului lor, cu respectarea prevederilor legale în vigoare si a legislatiei nationale si europene cu privire la protectia datelor cu caracter personal.
Prin accesarea site-ului, utilizatorii se angajeaza sa nu cauzeze daune catre Dietetica Med sau catre oricare persoana fizica sau juridica. La crearea sau actualizarea unui cont de utilizator înregistrat, utlizatorul final se angajeaza sa introduca si sa mentina datele sale de identificare complete si corecte. Utilizator este orice persoana, fizica sau juridica, care acceseaza orice pagina sau resursa din cadrul site-ului www.nutrislim.ro , indiferent daca este sau nu înregistrat ca utilizator pe site.
Acesti Termeni si Conditii de folosire se aplica pe termen nelimitat de la prima accesare a site-ului www.nutrislim.ro. Ei pot fi modificati de Dietetica Med în orice moment, fiind recomandat ca toti utilizatorii sa verifice la fiecare accesare versiunea curenta.

Protectia Datelor personale
Dietetica Med asigura protectia datelor dumneavoastra personale colectate pe site-ul www.nutrislim.ro si se angajeaza sa le foloseasca exclusiv în beneficiul clientilor si in scopul declarat al acestui site. Dietetica Med a implementat masurile de protectie necesare conform Regulamentului european privind protectia datelor personale.

Datele cu caracter personal colectate sunt folosite în urmatoarele scopuri de catre Dietetica Med:
• Pentru a ne asigura ca site-ul www.nutrislim.ro functioneaza corect
• În scopuri de marketing pentru a va propune servicii, produse si oferte care sa fie interesante pentru dumneavoastra
• Pentru a putea livra comenzile dumneavoastra
• Pentru a crea conturile de client pe site
• Pentru programari de consultatii
Informatiile din formularul de înregistrare pe site, formularul de înregistrare la newsletter, formularul de programare, cât si informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor sau programarilor, promotii, buletinele informative periodice, recomandari personalizate etc.
Dietetica Med nu va face publice, nu va transmite mai departe si nu va vinde informatii referitoare la datele cu caracter personal ale clientilor sai.
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Dietetica Med are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de clienti, un membru al familiei acestora ori o alta persoana.
Refuzul furnizarii datelor din formularul de comanda/formularul de programare determina imposibilitatea onorarii comenzilor/programarilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale si sa solicite pe cale oficiala stergerea datelor. Datele nu vor fi transferate in alte state.

www.nutrislim.ro nu retine si nu stocheaza datele de card ale clientilor

Dietetica Med nu colecteaza date cu caracter personal fara acordul prealabil al utilizatorilor. Orice utilizator are dreptul de a cere sa aiba acces la toate datele colectate de Dietetica Med, dreptul de a corecta datele colectate, sau de a “se face uitat”, adica de a cere ca Dietetica Med sa stearga toate datele stocate.
Pentru a înregistra o cerere sau sesizare privind protectia datelor, colectarea lor, stocarea si utilizarea, puteti contacta Responsabilul Dietetica Med pentru protectia datelor cu caracter personal prin trimiterea unui email la adresa office@nutrislim.ro.

Limitele accesului la site
Garantam utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site. Nici utilizatorii inregistrati si nici alte persoane, care nu se afla in relatii contractuale cu noi, nu au dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a-l copia sau de a-l exploata in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Dietetica Med. Vizitatorii pot accesa site-ul fara a-si lasa datele personale.

Limitele responsabilitatii
Utilizarea pe www.nutrislim.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. Dietetica Med nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea informatiilor sau a produselor achizitionate prin intermediul site-ului. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.
Informatiile incluse pe www.nutrislim.ro va sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care noi le consideram de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne aduceti  la cunostinta la adresa office@nutrislima.ro pentru a putea lua masurile legale necesare.

Parerile exprimate in cuprinsul materialelor care apar in sectiunile blogului de pe www.nutrislim.ro sunt asumate in intregime de autorii respectivelor materiale si nu implica responsabilitatea solidara a www.nutrislim.ro.

Informatiile pot fi reproduse exclusiv pentru uz personal. Pentru informatiile sau datele considerate de interes general, care ar putea aparea in presa, Dietetica Med trebuie sa isi exprime acordul scris pentru publicare.

Reclamatii privind produsele
Orice reclamatie privind produsele livrate la clienti va fi adusa la cunostinta Dietetica Med in maximum 24 de ore de la primirea acestora, prin e-mail la office@nutrislim.ro sau telefonic. Dietetuca Med urmeaza sa o solutioneze in maxim 3 zile de la primire. In cazul in care produsele nu se pot livra (stoc epuizat) sau integritatea produselor este afectata pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea sumelor incasate deja de Dietetica Med, dar nu si despagubiri suplimentare. Valoarea maxima a obligatiilor companiei noastre fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare a unui colet/produs este valoarea sumei incasate de la client pentru respectiva comanda.

Pretul final si livrarea pe teritoriul Romaniei
Pretul final platit de client este format din pretul produsului la care se adauga costul transportului. Compania noastra nu percepe clientului la cumpararea produsului nicio taxa suplimentara  fata de pretul astfel calculat.
Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face prin curier, numai pe teritoriul Romaniei. Va rugam sa luati in considerare ca exista un interval de 72 ore intre inregistrarea comenzii si preluarea acesteia de catre curier. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata clientului.
Livrarea se va face in limita stocului disponibil. Datele de livrare pentru cartile in curs de aparitie sunt cu caracter informativ si pot fi modificate.
Pentru cartile in format PDF (digitale), disponibilitatea acestora se face instant, dupa efectuarea si confirmarea platii online. Descarcarea cartilor PDF se face din sectiunea Contul meu -> Descarcari

Pretul final si livrarea pentru alte tari
Pentru comenzile care se livreaza in afara teritoriului Romaniei, tariful de livrare (costul transportului) este diferit, în funcție de greutatea coletului si de țara în care se va face livrarea, iar pretul final platit de client este format din pretul produsului la care se adauga tariful de livrare (costul transportului). La cumpararea produsului, Compania noastra nu percepe clientului pentru care livrarea se face in afara teritoriului Romaniei, nicio taxa suplimentara fata de pretul astfel calculat.

Retur
Potrivit art. 7 din Ordonanta Guvernului nr.34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice compania ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cele de livrare.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse) si in pachetul orginal in care au fost livrate. Atentie! Comerciantul, in cazul in care nu poate executa contractul din cauza indisponibilitatii produsului sau serviciului, trebuie sa informeze consumatorul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata trebuie rambursate de comerciant in termen de maximum 30 de zile. Clientul se obliga ca in momentul returnarii sa trimita un e-mail pe adresa office@nutrislim.ro care sa contina:
– data expedierii coletului;
– numarul comenzii;
– suma de returnat;
– modalitatea de plata dorita (datele contului bancar sau pentru mandatul postal);
De asemenea, retururile se fac intotdeauna cu confirmare de primire exclusiv pe adresa: SC Dietetice Med SRL, B-dul Regina Maria nr. 1, Bl.P5B, Sc.1, Ap. 10, 2 sector 4, Bucuresti si trebuie sa contina o copie a facturii.
In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.).
Orice conflict aparut intre SC Dietetica Med SRL si clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale românesti in domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor românesti.

Produsele digitale se transmit doar in format electronic (pe adresa de e-mail specificata in comanda), deci nu exista ca produse fizice care sa fie livrate clientului. Plata pentru cartile digitale se face exclusiv online (prin card), plata ramburs nefiind posibila.

Produsele digitale (ebooks) fac exceptie de la conditiile obisnuite de retur intrucat sunt considerate servicii de catre legislatia in vigoare.

Este obligatia si responsabilitatea clientului sa verifice informatiile de compatibilitate si instructiunile public disponibile pe site si sa se asigure ca produsele digitale pe care intentioneaza sa le cumpere sunt compatibile cu dispozitivele pe care intentioneaza sa le utilizeze, inainte de a realiza achizitia.

In masura in care clientul a primit un link de download valid, in conformitate cu comanda plasata pe site, se va considera ca serviciul pe care SC Dietetica Med SRL s-a obligat sa il presteze a fost indeplinit si acceptat de client. Linkurile de download oferite clientului nu pot fi retrase odata ce au fost trimise , iar, in masura in care sunt functionale in conditiile si pentru dispozitivele specificate pe site, se va considera ca SC Dietetica Med SRL si-a indeplinit toate obligatiile fata de client. In aceste situatii nu este posibila returnarea contravalorii acestor servicii.
In situatia in care clientul achizitioneaza un produs digital care nu este compatibil cu dispozitivul sau/ si aceasta incompatibilitate este specificata in mod public pe site, nu va fi posibila returnarea contravalorii produselor atat timp cat clientului i s-a livrat un link de download valid care functioneaza in conditiile specificate pe site.

Interactivitate
Promotiile sunt aplicate comenzilor care respecta integral regulile afisate pe site, in perioada de valabilitate clar mentionata si, in limita stocului disponibil. Dietetica Med nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru intreaga perioada de promotie si poate retrage promotia fara notificare prealabila.

Comunicarea pe www.nutrislim.ro
Persoanele inregistrate pe www.nutrislim.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau alte informatii, cata vreme limbajul acestora este civilizat iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, rasist, provocator, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu www.nutrislim.ro, nu sunt email-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legislatia penala in vigoare.
Dietetica Med nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comentarii sau comunicari. in cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul acorda www.nutrislim.ro dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei terte entitati fizice sau juridice. Dietetica Med isi rezerva dreptul de a retrage de pe www.nutrislim.ro orice comentarii sau comunicari considerate ca neadecvate si neconforme cu conditiile de mai sus, fara o avertizare prealabila adresata utilizatorului.

Copyright
Continutul site-ului www.nutrislim.ro – imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software – este integral proprietatea Dietetica Med SRL si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Dietetica Med a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Detaliile produselor, proiectelor, evenimentelor si serviciilor Dietetica Med prezentate în cadrul site-ului sunt oferite cu titlu informativ si pot suferi modificari neanuntate.
De asemenea, imaginile, clipurile video si celelalte resurse media sunt prezentate întotdeauna cu titlu de exemplu.

Dispozitii finale
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii / programarii, clientul accepta neconditionat termenii si conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat.