Programe nutritie la distanta! Nutrislim are Solutia pentru tine! Venim noi la tine, oriunde ai fi!

Vrei o programare la distanta? Completeaza formularul si te sunam noi

*Sunt de acord cu Politica de Confidentialitate

Ia masuri si vei schimba masurile! Slabeste pentru sanatatea ta. Fa primul pas!

Esti din Bucuresti dar din cauza traficului sau a programului incarcat nu poti ajunge la consultatiile cu medicul nutritionist?

Esti din alte orase ale tarii si iti este dificil sa ajungi la Bucuresti pentru a sustine consultatii cu un medic nutritionist?

Esti din afara tarii dar ai prefera sa slabesti sanatos cu ajutorul unui medic nutritionist din Romania?

Nutrislim are Solutia pentru tine! Venim noi la tine, oriunde ai fi, cu programele noastre de nutritie la distanta.

reducere-consultatie-initiala

220 lei

135 LEI

2-1

Pentru prietenii tai

Pentru fiecare prieten invitat ai 5% reducere

3-1

Iti apreciem fidelitatea

Iti garantam 10% reducere la orice reinnoire a programului tau Nutrislim

Formular Contact Nutrislim

CONTACTEAZA-NE

Slabeste sanatos, placut si repede cu Medici Nutritionisti

De ce sa alegi Nutrislim?

Medicii nostri nutritionisti sunt interesati de obiceiurile tale alimentare, in ce stare fizica te afli, care este istoricul tau medical si al membrilor relevanti ai familiei tale; daca ai mai incercat sa slabesti, de ce n-ai reusit si ce-ti propui acum sa realizam impreuna.

Toate programele noastre de nutritie contin minim 8 consultatii, avand o valabilitate de minim 2 luni. In Programul de slabit la distanta, acestea se vor efectua prin video call pe skype, telefonic sau pe whatsapp.

*Daca nu poti ajunge la Analiza Metabolsimului de Repaus, medicii vor face o estimare cat mai exacta a metabolismului tau in functie de formula matematica de calcul, de istoricul tau medical si de nivelul de activitate fizica.

Pasul 1

Pentru a obtine o dieta cu adevarat personalizata este nevoie de Analize de sange uzuale si un pachet de Investigatii Speciale*: Analiza Metabolismului de Repaus si Analiza Jurnalului Alimentar. Aceste Investigatii, in valoare de 600 RON, sunt GRATUITE in TOATE Programele noastre de Nutritie, fara alte costuri ascunse!

icon-letter-pad-sheet

Pasul 2

Ulterior, vei avea nevoie de un cantar corporal si de un centimetru si ii vei comunica medicului la fiecare consultatie nr total de kg (procentul de grasime daca este indicat de cantarul tau), circumferinta abdominala si circumferinta soldului in cm pentru estimarea progresului.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial