Consultatii online (prin Skype, Telefonic sau WhatsApp) si Programe nutritie la distanta! Nutrislim are Solutia pentru tine! Venim noi la tine, oriunde ai fi!

Nu trebuie să fii din București ca să poți avea acces la cei mai buni medici nutritioniști din țară! Completează formularul și te sunăm noi

  *Sunt de acord cu Politica de Confidentialitate

  Ia masuri si vei schimba masurile! Slabeste pentru sanatatea ta. Fa primul pas!

  Esti din Bucuresti dar din cauza traficului sau a programului incarcat nu poti ajunge la consultatiile cu medicul nutritionist?

  Esti din alte orase ale tarii si iti este dificil sa ajungi la Bucuresti pentru a sustine consultatii cu un medic nutritionist?

  Esti din afara tarii dar ai prefera sa slabesti sanatos cu ajutorul unui medic nutritionist din Romania?

  Nutrislim are Solutia pentru tine! Venim noi la tine, oriunde ai fi, cu programele noastre de nutritie la distanta.

  Cum procedam? Ce am de facut? Iata programul in 3 pasi

  Pasul 1

  Programezi o consultatie de evaluare cu unul dintre medicii nostri nutritionisti. Consultatia se va desfasura prin apel video pe whatsapp sau skype in ziua si la ora programata. In aceasta consultatie vei discuta cu medical nutritionist istoricul tau medical si ponderal, veti stabili tinta de greutate si timpul in care iti vei atinge obiectivul, motivatia ta pentru atingerea și mentinerea greutatii dorite, ii vei comunica medicului obiceiurile și preferintele tale alimentare pentru a le putea incorpora in dieta ta personalizata. Vei primi un jurnal alimentar pe care o sa il completezi 5-7 zile si care va fi analizat in detaliu. Vei afla cate calorii mananci, cate proteine, carbohidrati si grasimi, dar si cate vitamine si minerale. Medicul tau nutritionist va tine cont de aceasta analiza pentru a-ti oferi o dieta echilibrata si sanatoasa. Pentru ca dieta sa fie personalizata este nevoie sa stim si starea ta de sanatate, de aceea, medical iti va recomanda un set de analize de sange pe care le poti efectua oriunde doresti.

  icon-letter-pad-sheet

  Pasul 2

  Te programezi pentru un program de nutritie la distanta. Acesta va contine mai multe consultatii (in functie de tinta de greutate) care vor avea loc saptamanal prin apel video pe whatsapp sau skype in ziua si la ora programata. In fiecare saptamana vei primi o dieta noua, conceputa de medicul tau nutritionist, pe adresa ta de mail.

  Pentru a sti exact numarul de calorii necesar in dieta ta, ar trebui sa aflam cate calorii consuma organismul tau in stare de repaus. Acest lucru presupune o investigatie speciala care se desfasoara la noi in clinica. Pentru ca nu poti ajunge, medicul tau va face o estimare cat mai exacta a metabolismului tau, cu o acuratete de 95-98% (bazata pe investigarea a peste 1200 de pacienti), pornind de la formula matematica de calcul și luand in considerare particularitatile tale: istoricul medical, istoricul scaderilor in greutate, activitate fizica etc.

  Vei avea nevoie de un cantar corporal si de un centimetru si ii vei comunica medicului la fiecare consultatie nr total de kg (procentul de grasime daca este indicat de cantarul tau), circumferinta abdominala si circumferinta soldului in cm pentru estimarea progresului.

  Slabesti frumos si sanatos

  Pasul 3

  Dupa ce ti-ai atins tinta de greutate, urmeaza mentinerea, cel mai important aspect al acestui proces. Poti incepe un program de mentinere ce dureaza 6 luni sau 1 an si consta in consultatii cu medicul nutritionist, care se vor desfasura lunar prin apel video pe whatsapp sau skype in ziua si la ora programata.

  *Oricand pe perioada programului de nutritie la distanta, daca ai drum prin Bucuresti, poti sa vii la clinica noastra si poti efectua consultatia cu medicul fata in fata.

  Programeaza-te acum si beneficiaza de OFERTA PROMOTIONALA

  BULINA-SITE-copy-1

  245 lei

  142 LEI

  2-1

  Pentru prietenii tai

  Pentru fiecare prieten invitat ai 5% reducere

  3-1

  Iti apreciem fidelitatea

  Iti garantam 10% reducere la orice reinnoire a programului tau Nutrislim