Programe de Nutritie

Program Nutritie Basic de Slabit

Este recomandat celor care doresc sa slabeasca sub monitorizarea medicului nutritionist. Programul de Nutritie Basic, cuprinde consultatii de nutritie, care au loc saptamanal si investigatii nutritionale speciale (Analiza Metabolismului de Repaus, Analiza Compozitiei Corporale, Analiza Jurnalului Alimentar).

Program Nutritie pentru Sarcina si Alaptare

Este destinat femeilor care doresc o monitorizare atenta a nutritiei pe toata durata sarcinii. De asemenea, Programul de Nutritie pentru Sarcina si Alaptare, este indicat femeilor care alapteaza, dar urmaresc sa revina cat mai repede la silueta anterioara sarcinii. Sub monitorizare medicala atenta se va obtine o nutritie sanatoasa, atat a mamei, cat si a copilului.

Program Nutritie Copii

Dedicat copiilor si adolescentilor cu probleme de nutritie. Programul de Nutritie Copii, cuprinde consultatii cu un medic pediatru, specializat in nutritie, precum si investigatii specifice, necesare obtinerii unei diete personalizate.

Detalii Program Nutritie Copii

Program Nutritie Family

In acest program pot fi incluse 2 persoane care locuiesc impreuna sau impartasesc aceleasi obiceiuri alimentare. Pentru Programul de Nutritie Family, consultatiile de nutritie vor avea durata dubla si, impreuna cu medicul nutritionist, veti gasi formula ideala pentru o alimentatie sanatoasa a intregii familii.

Program Nutritie Lifestyle

Potrivit persoanelor care doresc sa slabeasca maximum 2-3 kg, scopul principal fiind acela de a invata sa manance sanatos. In cadrul Programului de Nutritie Lifestyle, vei afla cum sa alegi alimente sanatoase si care sunt asocierile alimentare benefice organismului tau.

Program Nutritie de Mentinere a Greutatii

Este indicat dupa parcurgerea cel putin a unui program de scadere in greutate. Dupa atingerea greutatii dorite, provocarea consta in mentinerea pe termen lung a acesteia. Prin consultatii lunare, medicul iti va oferi toate solutiile de care ai nevoie.

Program Nutritie pentru Ingrasare

Se adreseaza persoanelor care doresc sa acumuleze kilograme pentru a ajunge la greutatea confortabila. Programul de Nutritie pentru Ingrasare, cuprinde consultatii de nutritie saptamanale si investigatii menite sa descopere cauza deficitului de kilograme.

Nutritie Terapeutica

Este recomandat pentru persoanele cu diferite afectiuni medicale, care necesita măsuri speciale de nutritie (boli de inima, boli gastro-intestinale, diabet zaharat etc).

Program Slabit la Distanta

Esti din Bucuresti dar din cauza traficului sau a programului incarcat nu poti ajunge la consultatiile cu medicul nutritionist? Esti din alte orase ale tarii si iti este dificil sa ajungi la Bucuresti pentru a sustine consultatii cu un medic nutritionist? Esti din afara tarii dar ai prefera sa slabesti sanatos cu ajutorul unui medic nutritionist din Romania? Nutrislim are Solutia pentru tine! Venim noi la tine, oriunde ai fi, cu programul nostru de slabit la distanta.