Iata cei 3 pasi catre silueta dorita.

Pasul 1: Evaluarea nutritionala

Ca orice relatie adevarata, cea dintre tine si noi incepe prin cunoasterea reciproca.

Vrem sa stim ce obiceiuri alimentare ai, in ce stare fizica te afli, care este istoricul tau medical si al membrilor relevanti ai familiei tale; daca ai mai incercat sa slabesti, de ce n-ai reusit si ce-ti propui acum sa realizam impreuna.

Te vom ruga sa faci o serie de analize medicale si teste specifice.

Pasul 2: Programul tau personalizat de nutritie

Oamenii sunt diferiti. Unii raman slabi desi mananca pe saturatelea, orice si oricand, altii se ingrasa, in ciuda limitarilor alimentare la care se supun. In mare, asta se cheama metabolism.

Trebuie sa stim exact cum stai tu, ca sa stim perfect cum… ne miscam. O sa aflam cate calorii consuma corpul tau. Avem un aparat special, de ultima generatie, care face asta. E bine sa stii ca nutritionistii au ceva in comun cu croitorii: lucreaza cu materialul clientului. Si nu exista material prost, ci doar croitori care n-au masurat bine.

Apoi o sa te rugam ca, in urmatoarele sapte zile, sa treci in jurnalul alimentar tot ceea ce mananci si bei in mod obisnuit. Astfel o sa stim cu precizie ce nevoi are corpul tau si ce-i oferi tu.

Esti unic. Tocmai din acest motiv iti oferim o cale unica prin care vei ajunge sigur acolo unde doresti. Vom stabili impreuna o tinta finala, dar si punctele intermediare prin care urmeaza sa trecem. Si stii ceva? N-o sa te chinui. Preocuparea noastra este sa slabesti bucurandu-te de viata ta.

Pasul 3: Mentine-te pe termen lung!

Iti vom oferi un program de intretinere personalizat, care te va ajuta sa pastrezi usor greutatea la care ai ajuns.

Ne vom bucura sa te revedem periodic si sa discutam despre eventualele schimbari din viata ta de care trebuie sa tinem seama.

Dupa cum ti-am promis inca de la inceput, sunt trei pasi. Trei pasi care te duc acolo unde ti-ai propus. Fara sa-ti muști degetele, fara sa te culci flamand si sa te te trezesti visand mancare.

Tine minte cinci cuvinte: E usor sa fii usor!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial