Program Nutritie Basic de Slăbit

Este recomandat celor care doresc să slăbească sub monitorizarea medicului nutriționist. Cuprinde consultații de nutriție, care au loc săptămânal și investigații nutriționale speciale (analiza metabolismului de repaus, analiza compoziției corporale, analiza jurnalului alimentar).

Program Nutritie pentru Sarcină și Alăptare

Este destinat femeilor care doresc o monitorizare atentă a nutriției pe toată durata sarcinii. De asemenea, este indicat femeilor care alăptează, dar urmăresc să revină cât mai repede la silueta anterioară sarcinii. Sub monitorizare medicală atentă se va obține o nutriție sănătoasă, atât a mamei, cât și a copilului.

Program Nutritie Copii

Dedicat copiilor și adolescenților cu probleme de nutriție. Cuprinde consultații cu un medic pediatru, specializat în nutriție, precum și investigații specifice, necesare obținerii unei diete personalizate.

Program Nutritie Family

În acest program pot fi incluse 2 persoane care locuiesc împreună sau împărtășesc aceleași obiceiuri alimentare. Consultațiile de nutriție vor avea durată dublă și, împreună cu medicul nutriționist, veți găsi formula ideală pentru o alimentație sănătoasă a întregii familii.

Program Nutritie Lifestyle

Potrivit persoanelor care doresc să slăbească maximum 2-3 kg, scopul principal fiind acela de a învăța să mănânce sănătos. Vei afla cum să alegi alimente sănătoase și care sunt asocierile alimentare benefice organismului tău.

Program Nutritie de Menținere a Greutății

Este indicat după parcurgerea cel puțin a unui program de scădere în greutate. După atingerea greutății dorite, provocarea constă în menținerea pe termen lung a acesteia. Prin consultații lunare, medicul îți va oferi toate soluțiile de care ai nevoie.

Program Nutritie pentru Îngrășare

Se adresează persoanelor care doresc să acumuleze kilograme pentru a ajunge la greutatea confortabilă. Cuprinde consultații de nutriție săptămânale și investigații menite să descopere cauza deficitului de kilograme.

Program Nutritie Terapeutică

Este recomandat pentru persoanele cu diferite afecțiuni medicale, care necesită măsuri speciale de nutriție (boli de inimă, boli gastro-intestinale, diabet zaharat etc).

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial