PASUL 2. PROGRAMUL TĂU PERSONALIZAT DE NUTRIȚIE

Oamenii sunt diferiți. Unii rămân slabi deși mănâncă pe săturatelea, orice și oricând, alții se îngrașă, în ciuda limitărilor alimentare la care se supun. În mare, asta se cheamă metabolism.

Trebuie să știm exact cum stai tu, ca să știm perfect cum… ne mișcăm. O să aflăm câte calorii consumă corpul tău. Avem un aparat special, de ultimă generație, care face asta. E bine să știi că nutriționiștii au ceva în comun cu croitorii: lucrează cu materialul clientului. Și nu există material prost, ci doar croitori care n-au măsurat bine.

Apoi o să te rugăm ca, în următoarele șapte zile, să treci în jurnalul alimentar tot ceea ce mănânci și bei în mod obișnuit. Astfel o să știm cu precizie ce nevoi are corpul tău și ce-i oferi tu.

Ești unic. Tocmai din acest motiv îți oferim o cale unică prin care vei ajunge sigur acolo unde dorești. Vom stabili împreună o țintă finală, dar și punctele intermediare prin care urmează să trecem. Și știi ceva? N-o să te chinui. Preocuparea noastră este să slăbești bucurându-te de viața ta.